FÆLLESSPISNING

Igen i år vil det være muligt at deltage i de hyggelige fællesspisninger på Kultursalonerne Gisselfeld. I år kan du vælge imellem hele tre forskellige køkkener, når både Rønnede Kro, Hunt & Hike og vores egen Restaurant Herskabsstalden, byder indenfor til lækker mad, nye bekendtskaber og oplevelser lidt udover det sædvanlige i Gisselfeld Klosters smukke slotsgård. Deltagelse i fællesspisningerne kræver en særskilt billet og alle priser er inklusive vand, øl og huset vin.

FÆLLESFROKOST MED RØNNEDE KRO

Da Rønnede Kro annoncerede fællesfrokosten sidste år, røg billetterne som dug for solen - og det kan man godt forstå! De havde sammensat en lækker sommermenu, der spillede smukt sammen med Gisselfeld Klosters storslåede omgivelser.

Rønnede Kro står endnu en gang for fællesfrokosten, og denne gang er der gang i køkkenet alle tre dage.

LÆS MERE OG SE MENU

FÆLLESMIDDAG MED HUNT & HIKE

Oplev, lyt, mærk og smag, når Hunt & Hike bringer den uspolerede natur ind på festivalen. Her vil de demonstrere, hvordan et nedlagt dyr behandles, så det kan tilberedes, mens du får mulighed for at smage på kødet, der tilberedes direkte over bålet. Du vil også få en grundig forståelse for, hvad jagt virkelig indebærer. De vil dele deres vilde oplevelser fra deres liv i Canada - fra mødet med en vred sortbjørn til kaldet på en brunstig elgtyr, jagt fra hesteryg og meget mere.

LÆS MERE OG SE MENU

FÆLLESMIDDAG I HERSKABSSTALDEN

Som noget nyt i år, har vi valgt at åbne vores egen restaurant på festivalen. I slottes gamle, stemningsfulde herskabsstald byder vi indenfor til en madoplevelse lidt udover det sædvanlige.

Vores dygtige kok har sammensat en lækker tre-retters menu, du kan blive forkælet med. Hun har tænkt på alle jer med partoutbillet og lavet to menuer - en til fredag og en til lørdag.

LÆS MERE OG SE MENU

Næste
Næste

TIDSPLANEN ER KLAR!