Fredag og lørdag byder Kultursalonerne Gisselfeld indenfor i vores egen Restaurant Herskabsstalden. Vores dygtige kok har sammensat en lækker tre-retters aftenmenu, som du kan være heldige at sætte tænderne i. Bemærk der er forskel på menuen fredag og lørdag.

Der er et begrænset antal pladser og du/I vil derfor blive placeret ved borde efter vores tjeneres anvisninger, og derved komme til at sidde sammen med andre dejlige festivalgæster.

Menuen er fastlagt og kræver billet til festivalen.

Pris per person kr. 575,- (inkl. vand, limonade, øl og husets vin)

Der er 2 dagelige serveringer - 17.30 og 19.30 - og et begrænset antal pladser. Vi opfordre derfor til at man forudbestiller på nedenstående link.

FÆLLESMIDDAG I HERSKABSSTALDEN

MENU

FREDAG

Forret

Lakserilette vendt med creme fraiche, grov sennep og kapers samt krydderurter. Anrette med rugbrødschips og krydderurtesalat

Hovedret

Grillet kalvefilet serveret med kartofler vendt med krydderurter samt grillet grøntsager og kold bearnaise creme

eller 

Grøntsagsfrikadeller serveret med bagte rødder vendt med timian og hvidløg. Dertil grov sennepsdressing samt feldsalat.

Dessert

Rig chokoladekage med vaniljeiscreme og bærkompot

LØRDAG

Forret

3 x Bruschetta med solmodne tomater og hvidløg, oliventapanade og gratineret gedeost

Hovedret

Grillet kulmule anrettet på ærtecreme og serveret med grillet spidskål og grønne bønner samt cremet citrussauce. 

Dessert

Penna cotta med sommerbær

Prisen er inklusiv drikkevarer som husets rød- og hvid vin, øl, limonade og postevand.

Bestil nu!