Overnatning på festivalen

Overnatning på festivalen

Igen i år bliver det muligt at overnatte i den smukke slotspark, kun 300 meter fra festivalpladsen. I år har vi tilføjet flere overnatningsmuligheder i forbindelse med festivalen, så hvad enten du foretrækker at medbringe eget telt/egen campingvogn eller er mere til en eksklusiv Glamping-oplevelse hvor alt er sørget for, er der noget for alle!

Vælger du at overnatte på festivalen, er det desuden muligt at overnatte allerede fra torsdag den 8. august og på den måde få en ekstra dag til at opleve det fantastiske område omkring Gisselfeld Kloster. Læs mere om området på Destination Gisselfelds hjemmeside her

Luksus for 2 eller 4 personer

Som noget nyt, er det i år muligt at overnatte i Glamping-telte for 2 eller 4 personer. Glampingpakken indeholder :

Festivalstole, bord, gulvtæppe, lyskæde, strømstik, plaid. 2 stk./4stk 200×80 cm. senge og madras, dyne, hovedpude, sengelinned, lagen og håndklæder samt 2/4 campingarmbånd, der giver adgang til campingområdet.

Pris: 4450,- / 6450,- for op til fire overnatninger.

OPSLÅET 2-PERSONERS TELT

Igen i år tilbyder vi overnatning i et opslået 2-personers telt. Det er inkl. 2 campingarmbånd, der giver adgang til campingområdets faciliteter.

Bemærk: i år er teltpakken uden; luftmadrasser, dyner, hovedpuder, sengelinned og lagen, men det kan lejes på stedet for 250,- per person.

Pris: 1000,- for op til fire overnatninger

CAMPING I EGEN VOGN

Kommer du med egen campingvogn/campervan. Kan du købe plads til vogn med fortelt og hvad der skal til. Bilen skal parkeres på den nærliggende p-plads.

Det er inkl. strøm og 2-4 campingarmbånd, der giver adgang til campingområdets faciliteter.

Pris: 1650,- for op til fire overnatninger

CAMPING I EGET TELT

Foretrækker du dit eget gode, trofaste telt, så er du i år meget velkommen til at overnatte i eget telt, i et afmærket område. Det kræver blot at du køber et campingarmbånd pr. person, der giver jer adgang til campingområdet.

Pris: 250,- pr person for op til tre overnatninger

Forrige
Forrige

Nye navne til Samtalescenen

Næste
Næste

Dagsprogrammer, nye navne og ny grafik