Mere musik til årets program

Nu er der ikke længe til, at vi kan offentliggøre tidsplanen for årets udgave af Kultursalonerne Gisselfeld! Men mens vi venter på at de allersidste brikker falder på plads, kan vi løfte sløret for endnu to musiknavne til årets program!

D/TROIT

Fredag aften sparker fabelagtige D/troit festen i gang, når de med deres eksplosive blanding af soul, funk og kærlighed indtager musikscenen. Bandet der henter deres inspiration fra 60’ernes amerikanske soul- og funkscene, er et band der både har leveret musik til flere Hollywoodfilm, samt musik til flere Netflix- og HBO-serier, og deres lyd har endda fået folk som radioværten Craig Charles (BBC 6), the Gabe Roth (Daptone Records) og selveste Bootsy Collins (James Brown, Parliament Funkadelic) til at erklære sig som fans.

I SEPTEMBERS SPOR

I septembers spor spiller poppoetiske sange skrevet af ø-sangerinderne Trine Lund Sørensen og Stine Arbo.

Bandets debutalbum “Flydende” udkommer i 2024, og er en lydpoetisk undersøgelse af livet på en ø, og på det nære. Sangene er født ud af et kærligt blik på havens blomstrende pæretræ, på de halvvoksne børn på egen vej ud i livet og på de Sydfynske øers bølgende hav. De afspejler de stemninger, der opstår, når lyden af ø og hav bliver et ekko af sindets drømme og længsler.

Forrige
Forrige

TIDSPLANEN ER KLAR!

Næste
Næste

Gengangere og spritnye navne til årets program