Gengangere og spritnye navne til årets program

Nedtællingen til årets udgave af Kultursalonerne Gisselfeld er begyndt, men vi er slet, slet ikke færdige med at tilføje navne til årets allerede stjernespækkede program! I dag kan vi tilføje canadiske verdensstjerner, en svensk entertainer, Sønderho-stemning til din fredagsfest og selvfølgelig kommer fantastiske Fastpoholmen igen!

INGEN FESTIVAL UDEN FASTPOHOLMEN

Fantastiske Fastpoholmen sørger traditionen tro for festen lørdag aften. Kender du endnu ikke Fastpoholmen, så kan de bedst beskrives som en musikalskcocktail på en base af reggae og folk, med noter af indie, balkan, dub og jazz. Det lyder komplet vanvittigt, og er det sådan set også, men det fungerer virkelig, virkelig godt! Hør selv, når de endnu engang sætter gang i festen lørdag aften.

DET YDERSTE HAV

Fredag er det Det Yderste Hav, der står for festen! Det Yderste Hav baserer sin musik på den traditionelle sønderhoning fra Fanø. Kun, hvis du har været til bal i Sønderho, ved du hvad, det handler om: Unge og gamle fyrer den af til den eneste direkte overførte folkemusiktradition, vi har herhjemme. Det vil du med garanti, ikke gå glip af!

THE FRANKLIN ELECTRIC

Canadiske The Franklin Electric vender tilbage til Kultursalonerne. Frontmand Jon Matte og resten af The Franklin Electric er vant til at spille stadionkoncerter i hjemlandet Canada. Sidste år besøgte de Kultursalonerne Gisselfeld for første gang og faldt pladask for stemningen, nærværet og de smukke omgivelser - faktisk blev de så begejstret, at de har ønsket at komme tilbage igen i år, og sådan et tilbud siger man ikke nej til!

OSCAR DANIELSON

Navnet Oscar Danielson vækker måske ikke genklang hos alle danskere. Men det skal man ikke lade sig snyde af. Svenske Oscar Danielson er et etableret navn på den nordiske musikscene og har et betydeligt værk bag sig i form af både et forfatterskab og en række albumudgivelser. Når Oscar Danielson går på scenen med sin guitar, er det ikke uden humor og varme.

Forrige
Forrige

Mere musik til årets program

Næste
Næste

Nye navne til Samtalescenen