Et menukort fuld af smag og bæredygtighed
Årets madunivers bliver en hyldest til både smag og bæredygtighed. Glæd dig til lækre måltider, lokale råvarer og sanselige smagsoplevelser.
Kultursalonerne Gisselfeld 2025 byder på en kulinarisk oplevelse, hvor smag, bæredygtighed og lokale råvarer går hånd i hånd. I år samles størstedelen af madoplevelserne i Peder Oxehallen, hvor festivalens aktører står klar med noget for enhver smag – uanset om du er til kød, vegetarisk eller vegansk.
Glæd dig bl.a. til en saftig flæskestegssandwich fra Butcheria, en smagfuld sandwich fra RistetRug, eller ØsterGros kreative hyldest til sæsonens grøntsager. Slotskøkkenet serverer lækre retter med fokus på både økologisk kød og grønne alternativer.
Skal det være sødt, kan du slå vejen forbi Isøre eller Hest og lade dig friste af kager og is.
Se hele madprogrammet her: Mad & drikke