De første navne er klar til Kultursalonerne Gisselfeld 2024

Det er med slet skjult stolthed, at vi kan løfte sløret for de tre første navne til Kultursalonerne Gisselfeld 2024! Det er nemlig ingen ringere end Lisa Ekdahl, Anders Agger og trioen Jakob Bro, Palle Mikkelborg & Marylin Mazur, der næste år vil være med til at fylde slotsparken med fantastisk musik og smukke ord.

Albumaktuelle Lisa Ekdahl kan næste år fejre 30-års jubilæum for det succesfulde debutalbum ’Vem Vet’. Det jubilæum fejrer hun bl.a. med en koncert på Kultursalonerne Gisselfeld, hvor hun tager nogle af nabolandets fremmeste musikere med på scenen: Mathias Blomdahl (guitar), Andreas Nordell (bas), Ola Winkler (Trommer) og Daniel Gahrton (Piano, synth & saxofon).

Næste år vil journalist Anders Agger gæste Samtalescenen og bl.a. dele de mange overvejelser og hensyn der følger med, når man laver journalistik der går helt tæt på, som han gør i programrækken INDEFRA. Han har gennem årene markeret sig stærkt på DR, når han i sine dokumentarprogrammer udfordrer og udforsker den måde vi lever med hinanden på.

Oplev tre af dansk jazz’ største kapaciteter, når Jakob Bro, Palle Mikkelborg og Marilyn Mazur gæster Kultursalonerne Gisselfeld. Trioen er albumaktuel med en genudgivelse af Jakob Bro og Palle Mikkelborgs kritikerroste album ’Returnings’ fra 2018. I løbet af de seneste år har Jakob Bro og Palle Mikkelborg af flere omgange genbesøgt de lyriske stemninger og kompositioner fra ’Returnings’ med den ukronede percussion-dronning Marilyn Mazur.

KØB BILLET

Forrige
Forrige

Kultursalonerne Gisselfeld har vundet prisen “Årets Iværksætter 2023”